Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Swish
Frakt 59kr/ Fri frakt från 500kr/ Klarna & Swish/ Leverans 2-4 dagar

Om oss

Hur vi startade

Tiden går fort när man har roligt heter det ju och visst är det sant, ändå minns vi hur allting började som om det var igår. Vår längtan att få arbeta tillsammans, ledde 2018 till uppstart av vår webbshop Saker&Smått. 

Det var i december, några dagar innan julafton. Vi var på släktträff och satt denna eftermiddag på ett julbord, då vi fick den första ordern! Vi minns den känslan så väl! Det var startskottet på vår verksamhet. Vårt lager var ett litet förråd i källaren och för varje order som kom in så jublade vi. 

Ganska snart bredde sig lagret ut över hela källarvåningen och uppdelning av arbetsuppgifter blev ett måste. Det har stundvis varit stor utmaning och mycket att sätta sig in i men även de tuffa perioderna har lett oss framåt och varit en del i att vi är där vi är idag. Idag bor vi i på en gård utanför Mariestad, där vi också har vårat lager och kontor. 

Det är svårt att sätta ord på den stolthet och glädje vi känner över det arbete som lett oss hit. Oavsett om du är en gammal eller ny kund eller om det är första gången du är inne i vår webbshop, så är vi så oerhört tacksamma för alla som besöker oss och hör av sig till oss. 

Så många härliga möten med fina människor vi har fått och får hela tiden. Tack för det! Det är det som driver oss att fortsätta.

 Varma hälsningar från Kennet & Lotta Granström, Saker&Smått


Kennet & Lotta Granström