Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Swish
Frakt 59kr/ Fri frakt från 500kr/ Klarna & Swish/ Leverans 2-4 dagar

Kundtjänst

Hej och hjärtligt välkommen till Saker&Smått! Vi värdesätter varje kund och vill säkerställa att din shoppingupplevelse hos oss blir så smidig och trevlig som möjligt. Därför har vi en dedikerad kundtjänst som står redo att hjälpa dig med alla dina frågor och funderingar.

Lotta, vår erfarna och vänliga kundtjänstrepresentant, är redo att ta emot dina förfrågningar och ge dig den bästa servicen. Du kan enkelt nå henne via e-post genom att skicka ett meddelande till [email protected]. Vi svarar snabbt och strävar alltid efter att besvara dina frågor på bästa sätt.

Om du föredrar att prata direkt med någon, kan du ringa oss på telefonnummer 072-983 86 80 under dagtid. Vår kundtjänst har generösa öppettider för att kunna hjälpa dig när det passar dig bäst.

Oavsett om du har frågor om våra produkter, leveranser, betalningsalternativ eller något annat, så är vår kundtjänst här för att hjälpa dig. Vi värdesätter din feedback och tar gärna emot eventuella kommentarer eller förslag för att förbättra våra tjänster ytterligare.

Vi på Saker&Smått strävar efter att skapa en positiv och personlig upplevelse för varje kund. Så tveka inte att kontakta vår kundtjänst om du behöver hjälp eller har några frågor. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig på bästa möjliga sätt! Tack för att du valde Saker&Smått - vi är här för dig!

Bild på Lotta Granström , Saker & Smått

Lotta på kundtjänst