Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Swish
Frakt 59kr/ Fri frakt från 500kr/ Klarna & Swish/ Leverans 2-4 dagar

Kalendrar & anteckningsböcker

Här finns ett stort utbud av anteckningsböcker med olika motiv och teman, skapade av konstnärerna Tina Järdhult och Pia Bergvall Lundén. 

Du kan välja mellan praktiska anteckningsböcker med olika teman. Vi är stolta över att erbjuda serien från Herregud&Co, som har blivit mycket populär bland våra kunder. Deras anteckningsböcker och bordskalendrar är fyllda med charmiga och komiska bilder, kombinerat med livsnära och träffande texter. Dessa produkter är perfekta för att sprida glädje och skapa ett leende varje gång du öppnar dem. 

För den som är intresserad av väggkalendrar och skrivkalendrar finns det också en stor mängd av designs av konstnären och illustratören Tina Järdhult. Med olika teman på skrivkalendrarna blir dessa även lite personliga och du kan hitta ett tema som passar dig. 

Oavsett om du behöver en anteckningsbok för arbete, studier eller personligt bruk, eller om du letar efter en väggkalender eller skrivkalender för att organisera dina dagliga aktiviteter och planer, har vi det du söker. Vi är övertygade om att du kommer att hitta något som passar din stil och behov perfekt.